Láhev s vodou

Láhev s vodou

Anotace: ,,,

Všem uschlým růžím
jsem ustříhala hlavičky
/stejně už byly mrtvé

V noci se nořila
do horké vody a pak
vdechovala páru
stoupající z mého těla

Kůže mi v mrazech popraskala
a vysypala se
jako zrcadlo

Plakat už nemá smysl

Tak své představy našeptám
do láhve s vodou
kterou mám
v noci u postele

Ty sny o objetí
pudrově šedém šifonu
hlavě bez vlasů
i slané chuti na rtech

V půlce února
si sama koupím
fialové tulipány
a na dlaň si nalepím
čárkový kód
/ třeba někomu budu
za to stát
Autor jitro, 13.02.2012
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: Robin Marnolli, bez nápadu na přezdívku..., chroust17, CRASH, PrinceznaHeliovýchbalonků, protivyl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

23.02.2012 22:54:51 | chroust17

tohle se mi líbilo... je to... ehm... nemám slov na pojmenování

18.02.2012 21:33:58 | Black Sardinian

nevěš hlavu

14.02.2012 12:55:02 | CRASH

líbí a potěšila :)

13.02.2012 18:19:18 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí