Samota

Samota

Samota – jak ostrá břitva,hrany její dotkne každý.


V bolestí se ráda pitvá,bude tady s námi navždy.


 


Přes ta všechna pohrdání,nenávistí k ní sklízené,


Pověz bratře mi od srdce;nemiluješ též ji méně?


 


Přeci nám tak přirozené,být ovečkou,co jest sama.


Všichni bychom slitováni čekali od Pána.


 


Však ho ale nečekejme,


dokaď nám jest dáno;


 


„…Trpět budem všichni stejně“ –


  – jak nám bylo přáno.

Autor Markas Stifelaugher, 20.02.2012
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí