Ze sta na nulu

Ze sta na nulu

Anotace: ...

Kačku ke kačce,
dolar k dolaru,
pil jsem šampaňské,
z plného poháru.

Dával jsem žebrákum,
jezdil jsem v audině,
k večeři míval jsem
bažanta na víně.

Teď usínám s hvězdami,
nad hloupou mou hlavou,
pivo z láhve suchý chléb,´
teď je mojí stravou.

Kdybych příště opět vyhrál,
peněz plné balíky,
tak je musím rychle poslat,
dětem až do afriky.
Autor honnnzik, 24.02.2012
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: loverose91
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí