Podzimní beznaděj

Podzimní beznaděj

Anotace: V podzimním období, to snad potká každého, když lamentuje nad uplynulým životem...

Barvami nám tu jenom hýří,
vítr s lístky pohupuje jak bílé chmýří.
Podzim nám přinesl samé recese,
bývají z nich pěkné deprese.
žlutá, červená, hnědá,
ta samota je už běžná.
I lístek osamoceně k zemi padá,
srdce do černé díry padá.
Na zemi se lístek povaluje,
srdce v díře každý pošlapuje.
K čemu máme vůbec býti,
když i lístek nemá důvod k žití?!
Autor Tea, 04.03.2012
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí