bolest

bolest

Anotace: chci odejít:(

Nemam moc ráda slano na mých tvářích
tak proč padají,proč padají slzy bolavý
já měla jsem v umyslu utéct daleko od tebe
ale srdce by to zabolelo

kde je ten den kdy štastná jsem
kde, tak kde je řekni mi:(
trápím se s bolestí velikou
tak opouštím tento svět,svět kde jsi ty a já

tak proč to bolí říct ti ne a odejít pryč
když zbaleno mam a na odchodu jsem ..řekneš jen zbohem..
tak zbohem se dávám dál jsem pryč ,pryč od tebe..

pláču až se za srdce popadám jak bolíto...
Autor vlcatko, 07.03.2012
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí