Věříš tomu?

Věříš tomu?

Anotace: Je to láska?

Sbírka: Lásky i nelásky

Proč brečet,
proč brečet,
když nestojí ti za to.
Proč brečet,
proč brečet,
když máš na lepšího, Zlato?

Co když lepší už není, aspoň pro mě ne.
Co když lepší už není?
Co když ne, co když ne?!

Já jsem sice fajn, ale asi ne dost.
Já jsem sice fajn, jednu noc pro radost.

Prej sem sexy a hezká a spousty prázdnejch slov.
Co takhle říct:“Chci s tebou žít,“ být střízliv a nedat mi druhý den pěstí?
Ach jaké neštěstí…
Prej: „Já nechtěl, můžeš si za to sama,
taky mě biješ když čas je do rána.“
Ach.
Jak moc pravdu chtěl bys mít,
vždyť ty tomu věříš, já vím.
Já vím….
Autor Evell, 08.03.2012
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: ďábel strážný, Izza, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí