Která?

Která?

Anotace: ...

Na kašně seděla a hrála písně
nohu si máčela ve vodním třpytu
její pohled plál, tak zíral přísně
na okolní vůkol, co nezná zpytu

seděla pod sochou , anděl to byl
křídla tak těžká, jako z kamene
a jenom údiv, ten v očích jí zbyl
že nikdo si na ní již nevzpomene

hrála pomalu a hrála ladně
smutné tóny, které hraje hráč
když tam hluboko, úplně na dně
jeho duše propukne v pláč
Autor Muta cum liquida, 09.03.2012
Přečteno 696x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Jiřinka Mignonka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hraje hráč - jediná má výtka ,)

13.04.2012 22:37:19 | Paulette

Pěkné, za Tip:-)

09.03.2012 09:24:43 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí