Bolest z odchodu

Bolest z odchodu

Anotace: nic netrvá věčně

Odchody bolí
tak už to bývá
prostě to tak chodí
a bolest nitro skrývá.

Vychází i ven
to,když srdce bolí nejvíc
další blbý den
ubrečená sama hledím na měsíc.

Všechno má svůj konec
bohužel i to krásné
hlava třeští jako zvonec
však srdce už je prázdné.

To krásné v něm teď chybí
přesto musím vstát a jít
i srdce dělá chyby
jednou každý musí odejít.
Autor malý ďáblík, 09.03.2012
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, ZILA78, Barci
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsáno

10.03.2012 08:25:14 | kočkopes

děkuji je to psané od srdce tak snad se to zdařilo :-)

10.03.2012 17:55:52 | malý ďáblík

Moc pěkný.


zvedni se a vstaň
to špatné nech v pozadí
nastav svoji dlaň
ať jiný ti srdéčko pohladí.

09.03.2012 23:13:48 | Barci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí