Osud

Osud

Anotace: tys zašeptals lacině...

Osud tiše na dveře klepe,
co má se stát se nevyhne,
jít za tím co osud chce může,
být i neslibné...
Kam táhne duše její tělo?
Kam duše v těle zapadne??
Černá růže kvete v písku,
dej jí sílu ať nezvadne...

Černá růže v písku zvadla,
kapka stekla z umyvadla...
Barvu měla po víně,
žiletka je na vině,
vzdalas to dost lacině,
tys zašeptal´s nevině...
Autor Izza, 09.03.2012
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, tato22, ZILA78, ďábel strážný, Barci
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě zvláštní....S.T.

11.03.2012 07:15:47 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí