Poslední sbohem

Poslední sbohem

Anotace: Na uctění památky psa, na kterého se vykašlal majitel a taky všechny organizace, které by mohly pomoci.

Pro pána jsi byl jen přítěž,
pro mě byl jsi skvělý pes,
odešla Tvá duše čistá,
zamířila do nebes.

Pohasly ty hnědé oči,
nebudou se víc už ptát,
kde je pán a proč Tě nechal
samotného napořád.

Nechápal jsi a ani já
nepochopím a mám zlost,
i kdyby ho tresty stihly
tak nebudou nikdy dost.

Nikdy víc Tě neuvidím,
teď už navždy sladce spíš,
nepláču pro Tebe, Ari,
vím, že už se netrápíš...

Nezmizíš pryč z mého srdce,
ani z mojí paměti,
Ty můj broučku co bys nikdy
neublížil kotěti...

Sbohem, v nebi pozdravuj je,
pokoj a klid našel jsi již,
uctívat budu Tvou památku
věřím, že slyšíš mě a víš.
Mám Tě ráda...
Autor genca, 13.03.2012
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: ďábel strážný, ZILA78, zaba.zuzla, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud to mluví tvé srdce, tak upřímnou soustrast nad ztrátou přítele. Pokud je to jen fantazie, opravdu smekám, jak dokážeš slovy vyjádřit to, co já od odchodu milované City jen cítím uvnitř...
Krásné...

13.03.2012 15:38:53 | semeda

Mluví tak mé srdce.... Sice nebyl můj, ale nikdy na něj nezapomenu.

15.03.2012 16:06:45 | genca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí