Ne

Ne

Anotace: a ne a ne a ne

Nebrečíš a nepláčeš
neběžíš a neskáčeš
nepiješ a nesnídáš
nic neděláš a nestíháš

nevidíš a neslyšíš
neplaneš a nesvítíš
nehraješ a netikáš
jen od všech vdál dál utíkáš

nemluvíš a nekřičíš
oheň vůkol neštítíš
nesníváš a nelítáš
nad ničím nepřemítáš

netopíš a neplaveš
nemlčíš a nezařveš
necítíš a nevěříš
kolem hlavy těsná mříž

nekouříš a nebavíš
nebásníš a neslavíš
nepepříš a nesolíš
co o bytí vlastně víš?
Autor Muta cum liquida, 16.03.2012
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: ďábel strážný, To je ONA, FadedLightBluePink
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí