Mé srdce

Mé srdce

Anotace: Složeno 18.3.2012

Své srdce už nikomu nedám
a jen pro sebe si ho nechám.
Stejně si s ním všichni jen vytírají zadek
a dělají mi v duši zmatek.
Už ho nikomu dát nechci
rád bych si totiž ušetřil další lekci.
A to vážně nechci.
Zažil jsem totiž málo
toho co by za to stálo.
Srdce už mám děravé jak ementál
a už nechci to zkoušet dál.
To budu radši sám.
A nestojím o to aby se mi někdo smál
když mu své srdce na dlani dám.
Toho se dočkat nehodlám.
Ubylo dost z mého srdce
a nepíše se mi to snadno a ani lehce.
Každý kdo jím proběhl
tak si kousek z něho odnesl.
Více už nechci mít srdce z lásky krvavé
né,to už se nikdy nestane.
Autor Romeo3769, 18.03.2012
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: Barci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chápu tě st. Já abych ho rozdělil na dvě půle
je to láska nebo slabá vůle.

18.03.2012 22:46:43 | Barci

Díky za koment.Já bych ho nedělil.Nechal bych ho v celku.To bude asi nejlepší.

18.03.2012 23:01:01 | Romeo3769

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí