Anorexie

Anorexie

Anotace: a taky trochu plivání na Boha - ať žije svoboda slova

Život ?

Smrt ? 

 

Čím to začíná a čím to končí ? 

Kdy se člověk doopravdy rozloučí ?

 

...

 

Neměla bych myslet na smrt.

Vztyčuje na mně svědomí svůj prst.

 

Promiň, jen nechci aby umřela ! 

Všechna jiskra z jejího těla zmizela.

 

Kdo za to může ? 

A proč jí nikdo nepomůže ? 

 

Kam se doba dostala ? 

aby mladé lidi na smrt posílala ? 

 

Není přeci jedno,

zda-li vážíme kilo jedno nebo sto ? 

 

Tak proč se pro to umírá,

pro hloupý kult že tlouštka je ošklivá.

 

Kašlu na rýmy, chci jen radu,

jak porazit tu hnusnou zradu.

 

...

 

Teď mi Bože řekni kde jsi,

a všechny ty hloupé slova o všemocnosti ?

 

Autor To je ONA, 19.03.2012
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...před rokem jsem musel zastavit hubnutí,povedlo se na 46kg,už je fajn,mám 54(svalový úbytek ale zůstal)

19.03.2012 19:59:48 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí