Sám bez sebe

Sám bez sebe

Anotace: Sám a bez sebe víc než samotný

Sám a bez sebe

ční voják opuštěný

v poli šiokém,

křoví hlubokém...

ztracený.

 

Voják osamělejší,

víc než sám kdyby byl,

táhne do bitvy,

proti přesile

těch šťastných davů.

 

I armáda jeho věrných

strachem z nicoty zmizela,

před krutými zásahy

do těla toho vojáka.

Dřív hrdiny,

nyní chudáka.

Autor greenus, 21.03.2012
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí