Když vyjdou ven

Když vyjdou ven

Anotace: Když vyjde ven to, co si ujasním ...

Čekám, až ti bude líp, abych mohl zaklepat na tvé dveře.
Čekám, až mi bude líp, abych mohla otevřít své dveře.
Čekám, až ti bude líp, aby ses na mě usmála.
Čekám, až mi bude líp, abych se mohla usmívat.
Jak bolavý to bude smích,
Jak bolavý bude vzduch,
Co budu v tu chvíli dýchat …
Jak bolavé to budou oči,
Jak bolavá bude tvář,
Co spatří slunce.
Čekám, až ti bude líp, abych tě mohl chytit,
Čekám, až mi bude líp, abych mohla utíkat.
Čekám, až ti bude líp, abych tě mohl vzít s sebou,
Čekám, až mi bude líp, abych mohla být bez tebe.
Jak bolavé to bude srdce,
Jak bolavý bude splín,
Když všechno řeknu.
Jak bolavá to budou slova,
Jak bolavý to bude den,
Když vyjdou věci ven …
Autor Aaliyan, 21.03.2012
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí