Tak už mě zatrať

Tak už mě zatrať

Anotace: :(

Sbírka: Víla

Tak už mě zatrať
nebudeš jediná
tak už mě zavrhni
co ti to udělá?

Stejně jednou to přijde
je to mým osudem
že samota bude mi jedním přítelem.
Autor přema, 08.01.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí