Děšťové vyznání

Děšťové vyznání

Anotace: ...poslední vlaštovčí peříčko...zbývá tam místo, i pro tebe.

ulice lesklá deštěm;
tančící průhledné víly
jediná,samotná, neviditelná
klábosí s toulavými kočkami,
cítí tu spřízněné duše;
ve chvíli strachu,
rezonuje prostorem tvoje jméno;
potřebuju tě vidět
abych si vzpomněla,
proč už víckrát nechci;
potřebuju tě slyšet
ten sladký jed
není úniku;
v přístřeší metra
amplion vykřikuje
útržky melodií a slov:
...i carved your name into a bullet
so you will be the last thing going through my head...;
zbývá tam místo
pro tebe
Autor Žárovka, 22.03.2012
Přečteno 675x
Tipy 10
Poslední tipující: básněnka, kamínek, Frr, Robin Marnolli, E., střelkyně1, hanele m.
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klábosení s toulavými kočkami...to se mi fakt líbí

15.06.2014 12:55:30 | básněnka

Fajn. Zaujalo.

21.04.2014 17:27:30 | Robin Marnolli

Ano, je to celé hezké (a smutné), takže piš dál!

22.03.2012 21:31:53 | E.

je to celé hezký...:-)

22.03.2012 15:52:07 | střelkyně1

ten útržek písničky je fajn - hezky do tvýho dílka zapadá

22.03.2012 14:44:21 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí