konec snaD ZAČÁTEK

konec snaD ZAČÁTEK

Anotace: romeo

Sedím a čekám na zprávu od tebe
ale nic ,telefon se ani nehne
tak odcházím se projít ven
a co oči nevidí si tam ty s ní

tak strašně bolíto už nebude žádný pak
odcházím,utíkam pryč,prač dál od tebe
křičím,pláču jak bolíto
ty ale ani nevíš,odcházíš sní

kde je muj romeo,muj tajný romeo
kde jsi romeo kde,pláču a čekám na tebe
kéž bych byla tvá,chci být tvá
já rozhodla se býti tvá

navždy tvá,smát se stebou
tvá žena,navěky po tvém boku
když vím že miluji tě...
Autor vlcatko, 27.03.2012
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Loveless, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, ale víc než slova táhnou oči na chybějící mezery mezi slovy.

27.03.2012 21:50:30 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí