Ulétnutí

Ulétnutí

Anotace: Vzkaz do budoucna.

Nech to letět,
co rozhodne se neposedět,
sám to víš,
že ta křídla nechytíš.

Nech to letět,
co rozhodne se neposedět,
sám to znáš,
byť ta křídla proklínáš.

Nech ji letět,
když rozhodne se neposedět,
sám to víš,
že uvnitř letu hledám skrýš.
Autor Aaliyan, 29.03.2012
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: zaba.zuzla, Radhuza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak já mávám na to všechno, co poletí.

29.03.2012 22:25:46 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí