Marná touha

Marná touha

Anotace: touha snad není zakázaná, i když už to nechodí

Neomezené - jsou moje pocity.
Bez hranic - jsou moje přání.
Žádné tabu - jsou moje myšlenky.

Pořád mám šanci žít dále,

ale

chtěl bych se rozběhnout kamsi vpřed,

ještě mám malou naději,
že bude to jako ve snu.

Neomezeném.
Neohraničeném.
Žádné tabu.

Ale,

na sny je příliš pozdě,

zbývá mi jenom realita,

spoutaná,
beznadějná,
uvězněná.

V křesílku se dvěma kolečkama.
Autor casla, 01.04.2012
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, jitka.svobodova, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Je lépe se opotřebovat než zrezivět." :-)
Touha je na místě,žel slovíčko "kdyby" v nás hlodá...

01.04.2012 14:52:06 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí