Sobec

Sobec

Anotace: "K"

V odpoledním tichu všednosti,
hledala jsem Tvou pozornost.
Když v myšlenkách jiná se Ti toulala..

A Ty ..

Nevšímajíc si mé zamlklosti,
těšíš se na mou povolnost.
S jistotou, že jsem prohrála...

A "Tebe" vydržím
Autor Analisieren, 02.04.2012
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Boscai, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí