JE TO TAK ZBYTEČNÉ

JE TO TAK ZBYTEČNÉ

Anotace: ....

Zatahuje se opona tvých víček
marioneto v bílém rubáši
už dohořely plamínky tvých svíček
na tvarohově kokosové tváři

jen strnulý posmrtný úsměv
vysypaný čerstvými květinami
jako ranná renesance
oděná stroze ale vkusně
a trpce skrápěná slzami

smutná bilance

opilých řidičů
na křižovatkách smrti
a zbytečné nářky rodičů
co pochovávají své milované děti

když v reliéfu pozadí
smutně trčí bílé kříže
co lemují postraní cesty
jako majáky vyrvaných duší
násilím z tohoto krásného světa

a je to tak zbytečné
ztratit život v jedné vteřině
a sama už žádný,nikdy nikomu nedat
ve špatný čas dojet ke konečné
tak lacině a nevinně
a přitom nebýt na vině

jen pro špatné a nevratné rozhodnutí
do auta s opilcem sedat.
Autor ZILA78, 05.04.2012
Přečteno 390x
Tipy 20
Poslední tipující: Jin&Jang, Tanecnice, Loveless, annie, Květka Š., Psavec, zaba.zuzla, Aťan, CULIKATÁ, Písnička..., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

very moving...nevim,jak to vyjadrit cesky...opravdu pekne..jen si neodpustim jesnu vytku: rany v tomto smyslu se pise jen s jednim n...:-)

09.04.2012 21:14:15 | Tanecnice

Smuténkové, ST.

05.04.2012 19:22:15 | Psavec

Smutné, ale bohužel pravdivé a reálné svou přítomností v každodennosti. :-(

05.04.2012 19:07:00 | zaba.zuzla

...a příště něco veselejšího, nebo z depky nevylezem
ST

05.04.2012 18:56:01 | Aťan

Až mě při té představě zamrazilo, škoda života:(.

05.04.2012 18:46:44 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí