táto!

táto!

Anotace: |Proč je svět nespravedlivý

na prahu smrti
v dlaních bláto
neumírej mi tati
ještě ne táto


zbloudilá kulka
je tak malá
zanechala jen kluka
když mi tě vzala


tisíce je rasistů
co nemusej barevný
tisíce teroristů
ale proč zrovna mi
Autor Barci, 11.04.2012
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí