Slabost

Slabost

Anotace: "K"

Noc mě zimou probudila,
místo vedle prázdné.
Naděje tu tehdy byla,
i odhodlání rázné.

Teď je moje postel prázdná,
duši svírá chvění.
A vůně na polštáři - pánská,
říká .. byl tu - není.

Stejně jako odpuštění,
pro slabost mou...
Autor Analisieren, 11.04.2012
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Boudicca, terezkys, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí