Máš cos chtěl...

Máš cos chtěl...

Anotace: ...život si vezme jen hlupák, ale proč plakat mám já..

 

Užívej člověče života v podsvětí,

řezat si zápěstní tepny tě nesvětí.

V obrovském stříbrném kotli se vaří krev,

z žhavého podzemí line se krutý řev.

 

Vždyť toliko krás jsi ještě neviděl,

když v západu slunce víno jsi popíjel.

A tichounkou hudbu tlejících listů,

lhostejně přeslechls sedíc si v bistru.

 

Kolik nevšedních prohřešků musí se stát,

než se lidé konečně začnou žiletek bát?

Na  hrobech vrahů se k poledni sráží duha,

na hrobech těch jimž zabil jsi druha.

 

Ty jsi tím druhem, co nedá všem spát,

proč musí za vinnu tvou i ostatní kát?

Řekni mi proč vrahem mám být já sám?

Proč nad hrobem visí mi duha se ptám.

Autor Cizí neštěstí, 15.04.2012
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: Bunnymir, Matsuyama Tatsuko-chan, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...
Ale myslím, že lidé se všeobecně bojí žiletek, právě proto by se měli lidi pozastavit nad tím, že to určitě chtělo odvahu...

Mimochodem, máš pravdu, modrou stranou gumy se pero gumuje stejně blbě jako s tou druhou :D

ST

17.04.2012 19:42:06 | Matsuyama Tatsuko-chan

Děkuju :D

17.04.2012 19:47:40 | Cizí neštěstí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí