21.

21.

Anotace: Četli jste Proměnu?

Že jsem se prý změnila
ale to není pravda
já stejná zůstala
ale vy jste šli dál
což je správné

- to já dělám chybu,
já jsem Kafkův Brouk
co leží na krovkách
a nemůže se hnout
a jít dál...

Tahleta proměna spočívá v izolaci "Já"
a sakra mě to ničí.
Autor slunovrat, 16.04.2012
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí