Skořápky od vajíček

Skořápky od vajíček

Anotace: hledám v sobě a nenacházím se ...

Hledám se v sobě a nenacházím se,
V rudém ohni, jasné záři,
V hluboké vodě potápím se,
a mé jméno, jako lháři,
nosím zamčené.

Hledám se v sobě a zem věří
V jasné oči v modrém nebi,
V hebkost mezi trnitými keři,
A mé tělo se zde uvelebí,
By našlo klid.

Hledám v sobě uvnitř víček,
V černé bouři v hromech stromů,
Ve skořápkách od vajíček
Jak ptáče chci jen domů,
Mámě do náruče.
Autor Aaliyan, 16.04.2012
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta, Boscai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc :-)

17.04.2012 09:45:03 | Aaliyan

Boží

17.04.2012 00:05:48 | poeta

moc hezká

16.04.2012 23:43:43 | Boscai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí