Vysvetli mi

Vysvetli mi

Anotace: rikal jsi.. a ted nic z toho..

 

Nevim, co si myslet mam
Snad to, ze Te nezajimam?
Tzdy jsem to ja, co se ozyva
To ja jsem ta krava
Nejspis jsem Te vydesila
Kdyz jsem ti neco spatneho napsala
Nechtela jsem Te vydesit
Ted bych chtela od Tebe neco vysvetlit
Jak Ti to rict? Nevim
Ja se pred Tebou nepoplazim
Jestli nechces napsat
Nebudu se Ti vnucovat
Ale myslim na to, co's rikal
Ze bys mne rad libal
Ze bys me chtel
Rad vedle mne lezel
Ja psala Ti po cem touzi me srdce
Ja prala si od Tebe zahrat me ruce
Asi jsem moc doufala
V to, ze bych v Tobe pritele mela
Jenze mas postoj ke me odmitavy
Mas me zpravy.. Tebou ignorovany
Chtel jsi, abych byla Tva pritelkyne
Kterou bys objimal v kine
Jenze to tak nevypada
Kdyz na me slovo odpoved zadna
Ano.. chtela bych vztah mit
Ne jen po nocich snit
Jen by ses mel tak chovat
Abych se ti nemusela vnucovat
Neni prijemne se ozyvat první
Pripada mi to jako vnuceni
Chtela bych, abys byl muj pritel
Co by v nouzi obejmout prijel
Nechci peníze
Ani dovolenou na Ibize
Jen neco malo na najem
A hlavne Tvuj zajem
Ozvi se.. zkus napsat, co ke me citis
Povez mi.. o cem v noci snis?
Nevim, jestli me mas rad
Uz to tak neni? Snad
Ja Ti nebudu jiz psat
Necham si o Tobe zdat

Autor Priserenka, 17.04.2012
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí