Protiklady se vzájemnou náklonností

Protiklady se vzájemnou náklonností

Anotace: Oblíbená

Bratr světlo sestra tma
S láskou sobě vlastní
Jak nevlastní dvojčata

Spolu tančí věky
Tělo na tělo
Bez doteku na konci dvou sálů
dvou světů

Milují se utopeni v slzách
Hledící si do očí skrz miliony zdí
A tenkou slupku nenávisti
ještě pevnější

Každý okamžik jeden z nich
Někde jinde s tím druhým
Skrz bolest
Odůvodněnou vším

Střípky štěstí skryli
Na nejviditelnějším z míst
Pak přehlíželi
Každý den s železnou pravidelností
Autor Res!st, 08.01.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Na svítání říkám, že svítá a červánky jsou červené .-))

09.01.2007 00:25:00 | Res!st

hmm... pěkné... a co říkáš na svítání? a červánky? :)

08.01.2007 22:39:00 | Gentleman v rubikové kostce

ouu ,,smutné moc.. =o(

08.01.2007 22:16:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí