být živý

být živý

Anotace: Chtěl bych být zase živý .

Chtěl bych být zase živý
potrubím proudit na vlnách
chtěl bych zas dýchat kyslík z lahve
vytékat z nitra po kapkách

. .chtěl bych být jizvou po bodné ráně
. .hojivou mastí z medu včel
. .s radostí krvácet na bílou košili
. .sterilním stehem našich těl

malířem v chodbách rudých tepen
podzemním pramenem v hlubině
nápadem který se do hlavy vkrádá
beruškou na tvé ofině

chtěl bych zas žít a cítit bolest
bolest co lásku provází
tebe si přikládat na drobná zranění
být vodou ,když ti dochází

být obkladem co ochladí tvé čelo
hojivou mastí do míst spálených
a nebo jenom jemné pohlazení
co na tvé tváři vyvoláva smích
Autor poeta, 22.04.2012
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: annie, Květka Š., tato22, vandule, Tanecnice
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...zajímavý námět...rýmy mi trochu hůře plynou, možná volný verš by tomu seděl lépe...ale hezké.

22.04.2012 17:33:35 | Ayla

:-D

22.04.2012 17:41:40 | poeta

:)))♥

22.04.2012 13:44:17 | vandule

TVÉ SRDCE MĚ MATE,VŠAK ÚSMĚVY JSOU ZLATÉ :-)))

22.04.2012 13:50:15 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí