Marie

Marie

Anotace: nepravá modlitba

Vzešla ze Satana, panna škaredá,
co nehtama vo tabuli škrábe.
Vzešla ze Satana, ta panna, co děti má
VIVA MARIA!

Ta čistá, neposkvrněná, co jméno,
co jméno krásné má,
však duše se peklu podobá,
VIVA MARIA!

Zuby plný jedu a jen diktuje,
jméno, co podobá se medu, ji však zrazuje
a svým hlasem štěkavým vykřikuje,
vykřikuje nad podzemím

Láska!
Láska!

VIVA MARIA, ta děvka bláznivá…
VIVA MARIA, ze Satana.
Autor Chránič Zubů, 25.02.2005
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí