Stýskání

Stýskání

Anotace: Zas a znova pořád dokola.

Nemám žádný papír bez potisku,
a na nich není suchá nit,
s tužkou mezi řádky v tisku,
vzdáleno jest, co mohlo být.

Tiše jdu uličkou k prázdnotě,
za ruce mě dovnitř vtáhne,
pak šílím v téhle nicotě,
bezmoc po mně s chutí sáhne.

A nejsou zde kroky dál,
já křičet nedovedu,
můj hlas by stále utíkal,
však lhát srdci nedovedu.
Autor Aaliyan, 26.04.2012
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: Kara Lee Exl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí