Pláč pro tebe

Pláč pro tebe

Anotace: možná to moc prožívám

Bylo to tak drahé, svobodu cítit.
Já jsem tě zbožňoval.
Tebe jsem miloval.
Jsi žena, která žije ve mně.
Neopustil bych tě.
Nebyl nejmenší důvod.
Stejně tak, jako můj život.

Ale teď nyní.
Hodinu za hodinou, hodiny.
Chybíš mi více.
Hodinu za hodinu, hodiny.
Nežiji uprostřed života.
Hodinu za hodinu, hodiny.
Hlasitěji a hlasitěji, stále více a více.
Hodinu za hodinu, hodiny.

Pláču pro tebe.

Hodně polibků máme na tvářích.
Ale také jsi lízala moje rány.
Jako všechny milující se páry.
A taky jsem tě podezíral.
Teď se čas zastavil.
Trhlina proťala duši.
Je těžké mít jistotu.
Jen bych chtěl vědět.
Jen vědět, kde jsi.

Je to tak zoufalé.
Pocity probouzí palčivá bolest.
Přesto všechno jsem zůstal.
Zůstal jsem a zůstanu smutný.
Miluji tě prakticky navždy.
I když jsi nezávislá.
Mám tě pořád moc rád.
I když už nejsi tady.
Autor casla, 28.04.2012
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za svůj pláč se nestyď, slzy nejsou hřebíky do rakve, slzy jsou, svým způsobem jediným lékem na zoufalé pocity bezmocnosti při nešťastné lásce, vím o čem píšu. Slzy a čas, je to tak, věř. A také psaní.... sdílení svojí bolístky - ona se tím ta bolístka tak jakoby otupí...


;-)
.

28.04.2012 07:24:35 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí