neplač

neplač

Anotace: Pomužu rad

Sedim hledíc na hvezdnou oblohu
ronim slzy ze soli
Modlím se k pánu bohu
ať tě to už nebolí

hledím na tu oblohu
Za tebe me.mrzi
přemyšlim jak ti pomohu
když nepomohli druzi


Spadla hvezda
za tebe si přeji
ať se mi již nezda
že tve oči se smějí.
Autor Barci, 29.04.2012
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lehoulince bych doladil veršík,ale jinak perfektní srdceboláček

29.04.2012 22:35:33 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí