sbohem

sbohem

Anotace: .

Třpytí se tak vlasy
Co poseté jsou solí
Vlak lásky vyjel ze své trasy
A u srdce? U srdce bolí

Mnoho pláče,mnoho slz
Mnoho bolesti,mnoho vzpomínek
Srdce zlomené skrz na skrz
Zhasíná naší lásly plamínek

Vím že už tě neobejmu
Vím že už mě nepolíbíš
Prý nikdy od tebe neodejdu
A ted? Uz mne nikdy neuvidíš
Autor stepni vlk, 30.04.2012
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Jakule, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

"Vlak lásky vyjel ze své trasy"..pěkné spojení

30.04.2012 15:56:31 | Tanecnice

dekuji :-)

30.04.2012 15:58:25 | stepni vlk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí