Z ledu?!

Z ledu?!

Anotace: Jeden takový led, pod kterým je množství žáru, citů, bolesti a beznaděje.

Naleváš mi nenápadně jedu,
myslíš, teď máš mě pod kontrolou?
Moje srdce je však z ledu.

Vysoká a bílá - snad bez života?!
Jako socha, každý krásou se kochá.
A přece snad, pod krustou mrazivou,
ukryla se bolest zvláštní.
Jakýsi šíp, co zabodl se s vášní.

Srdce to cítilo a stále vnímá.
Možná až moc.
Ať slzavé údolí,
zahalí temná noc.
Autor Holka z davu, 30.04.2012
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdce z ledu?
Obrana na krátký čas
ta boleST přijde zas
však dík té bolesti
pak poznáš mnoho krás:))ST!

11.05.2012 16:57:09 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí