"MY"

"MY"

Anotace: "K"

V krabici zavřená,
v rohu z papíru.
Plakala do dlaní,
slečna ve štíru.

V černotě samotné,
v tichosti nicoty.
skládala zpátečně ..
zájmena "já" a "Ty" ..

z rozpadlého "MY"
Autor Analisieren, 01.05.2012
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiparo, tato22, enigman, LI13
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí