Píseň mrtvých

Píseň mrtvých

Anotace: Je to podlouhé době zase jedna básnička, tak buďte prosím mírní :) Prosím o hodnocení a komentáře. A.A.

Rány krvácí, šklebí se a bolí,
Snad právě proto léčím je solí.
Malé krystalky barví se doruda,
A tím dostává smysl naše dohoda.

Dohoda o věčném zatracení, o smrti,
Dohoda jež jednoho těší, druhého drtí.
Řekl buďto ty nebo ta co ji miluješ,
Teď utíkej – ať dál životem jdeš.

Já se vrátím a připomenu se ti,
Odpověď po tobě budu chtíti.

*A teď je tu a stojí nad mým tělem.
Škodolibý úsměv hraje mu na tváři.
Věděl, že ji bych nikdy neobětoval.
A že já ze smrti nemám strach.

Dosáhl tak svého a je spokojen,
Tím je jeho duch vykoupen.
Teď čeká to samé i mne,
Najít někoho, kdo za mě zemře.

Koloběh jde tak pořád dál,
Byla by nuda, kdyby stál.
Tak mám dát na výběr tobě?
Kdo z vás dvou skončí v hrobě?

*Jedná se o mluvenou část, takže se nerýmuje schválně.
Autor Alex Ardes, 09.01.2007
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: ann-ihilation, andel.smrti, somewhere
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ačkoliv smutná, zdá se tato tvoje báseň nádhernou. Obětování sebe sama pro dívku tvých snů, alespoň takové se mi to zdá...opravdu výtečná práce a...hlavu vzhůru

09.01.2007 12:57:00 | Laitha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí