Sirka

Sirka

Anotace: Srovnání zápalky s láskou

Jako hlavička od sirek,
Tak rychle vzplane láska.
Hrozí, ale že za chvíli dohoří.
To je ta největší sázka.

A tak vsázím na Tebe,
Na tvůj úsměv a smích.
Pro tebe kradu z hvězdy z nebe,
A v létě tu sháním sníh.
Z tisíce krabiček skládám ti obrázky
A zvedám malíček, když dávám ti přísahy.

Jsi má sázka,
Tichá kráska, kterou v noci chovám v objetí.
Jsi má láska, kterou snad nikdy neztratím.

Jako hlavička od sirek,
Tak rychle odletí.
Zůstane jen ohořelý zbytek,
Jen víckrát se zpět nevrátí.

A ty navždy odcházíš.
Autor Ailise Bedmin, 02.05.2012
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí