Lijavec

Lijavec

Anotace: ...

Všechny chyby o kterých jsem četla
dělám zase,
jako by lidství bylo kletbou
skrytou v čase,
jako by listí rostlo,
aby nebyl květ,
jako by stálo za to
zase nevidět...

Všechno co dělá lidi lidmi
dělá i mne,
můj černý pastýř bílých strachů
ruce si mne,
jako když stromy padly
včera právě tady,
jako by moje srdce
vrostlo do zahrady...

Všechny mé prosby smyly deště
v mojí duši,
přijdou bez předpovědi
a k slovům jsou hluší
ti moji ženci štěstí,
aby měli dost
vzali mou odvahu...
... a moji nevinnost.
Autor voedor, 03.05.2012
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepoučitelní...

10.05.2012 10:34:35 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí