Pohádka

Pohádka

Anotace: Je mi souzeno plakat po nocích...

Proč jsou vždy těžké konce i začátky,
proč navečer střídá světlo stín
já po nocích snila o princi z pohádky,
jen slzy zklamání stírat smím.

Proč není pravda na prvním místě,
proč nemohu žít mezi svými sny,
lež skvrny zanechá a nezní čistě,
naprázdno vidím všední dny.

Knihu pohádek o dobrých koncích
přečtu naposled a navždy spálím,
souzeno je mi plakat po nocích,
pocit štěstí - ten mizí v dáli.
Autor Thalia, 05.05.2012
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí