Netvrď to

Netvrď to

Anotace: Netvrď, že ty víš jak mi je, když máš náladu jinou, než ve skutečnosti je. Protože...

Sbírka: Mé stavy

Netvrď, že ty víš jak mi je,
když máš náladu jinou, než ve skutečnosti je.
Protože lež je to, co tohle všechno zabije,
tak neříkej že víš, jak to je...

Snažím se táhnout provaz dál,
jako jeden z řady se radovat,
ale rád bych taky žárem plál.
Ne pořád jen jít a zakopávat.

Už mě to přestává bavit,
bez výsledku se o něco snažit.
A když pak přijde šance nepatrná
přijdu si jak socka odporná,
když začnu se snažit,
a zkusím žít, protože údělem člověka je prostě být.

Proto ,že se nejradši toho pocitu nechci vzdát.
Kdo ví když přijde další várka,
že život není peříčko, to vím
spíš než to, je to svinská válka.

Mám pocit jako bych sám stál,
sám na barikádě a v ruce automat.
A proti mě tank, co střílí dávkou,
a já jak z divokýho západu musím pod kulkama tancovat...
Autor Redingar, 06.05.2012
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš netvrď mi že víš jak mi je.
Já mám ze života podobný pocit.
Myslím, že jsi to naprosto vystihl
Napsal jsem k tomu pocitu
už dřív básničku Psí.

08.05.2012 00:01:38 | Dominik Plesr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí