Mysl života,přec srdce bolí.

Mysl života,přec srdce bolí.

Anotace: netřeba slov

7.5.2012 23:20 v Brně

Mysl života,přec srdce bolí.

Mysli rozvážná
životem znavená
lidmi zkoušená
však sama opuštěná.

Drahá má milovaná
v mysli Tě mám
dlouhá léta těžká
únavná
tělem i myslí
srdcem kovaná.

Slečno
drsná jste
přesto něžná
životem zkoušená
k smrti znavená

nikdy však sama

srdce něčí
Vám dává důvod žít.

Tak jdi dál
povstaň
máš důvod žít...

Ženo
pod jabloní
v sadě ukrytá
věř
mysl je vrtkavá
srdce bázlivé
přec slib lásky
pevný a neoblomný

věř a pojď blíž...
Autor JarekBrnoCz, 08.05.2012
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: To je ONA, Doradan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsáno, prostřední část mně dokonale vzala za srdce. ST

08.05.2012 22:19:03 | To je ONA

:-)

08.05.2012 23:48:54 | JarekBrnoCz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí