Pohádkovejma očima

Pohádkovejma očima

Anotace: Aneb když vás osloví píseň. http://youtu.be/4F-CpE73o2M

/Když jsme kdysi byli malí
a věřili na kouzla, dobro, čáry-máry.../


Na létající koberce
až z Tramtárie
a na lásku,
co překračuje
i hranice fantasie.

Na rytíře,
co byli celí železný,
co jedou do Dračí sluje
vysvobodit
svý dlouhovlasý princezny,

a věřili na korzárský lodě
co po mořích jich pluje.

Co hledaj velký poklad
kdesi ukrytý
tam někde na východě.

Doufali, že existují víly,
co roztahujou svoje křídla.

A nebo na hrady,
co už se dávno rozbořily,
kde narazíme
na strašidla.

Věřili i na ty šestihlavý draky
kteří plivaj jiskry,
chrlí dým.

A co my teď? Lásko.
Věříš na zázraky?

/Promiň.
Ale já už nevěřím./
Autor Eclipse, 10.05.2012
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Rootness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lori má pravdu,včetně zatuhnutí u konce.Mrzí mě, že tak hezká básničky se přehlédnou a málo se čtou,komentují, tipují. Ta tvá si to zaslouží.Postupně si tě pročtu

14.06.2012 11:50:29 | kočkopes

Někdy se nepřehlédnou, když se člověk je ochoten vrátit a nebýt jen v přítomnosti:-)
pěkná
RM.

16.12.2012 08:56:58 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí