ÚLET NA SAFARI

ÚLET NA SAFARI

Anotace: Rok 2006,louka,básníci a drogové úlety,to bylo kdysi moje krédo.Jedna z dalších hardrockových vypalovaček. Spoluautor:Jan Němeček.

Kousek stébla si užívám
do očí se nedívám
s přírodou splývám,
když se otáčím na vlhké rose.
.
.
Některý pohled zdá se mi,
jak neupřímná kapka
co stéká
po nabroušené kose.


Slyšíme hlasy,máme návštěvu
zlaté časy,
když sme si hráli na břehu,
rybníka kde si
uprostřed světských příběhů.


Z nebe místo boha
loutkař ovládá
tvé tělo,
ale ducha si nevšímá.
.
.
CHtěl by si hrát na tebe
a pod palcem,zbytek světa mít
už ho sere
bohu stále otročit.
Autor ECHO PARAZIT, 13.05.2012
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Rezkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí