málo slz

málo slz

Anotace: ..

Udělej uzel na své lásce
.abys nezapomněl
..abys nepřehlíd to místo
...abys nevzdal marný boj

nezapomněl

Na to co bylo a už není
na to cos myslel že se změní
na víru v pochopení
.............na spasení

vzpomínku naplň laskavostí
dopřej jí teplou náruč svou
čechrej jí,hlaď jí pečuj stále
beznaděj v mracích nad hlavou

v kapce své slzy nehledej
není už jiná volba bytí
slepá je cesta jíž chceš jít
a bolest z těla v dešti smýt
na chvíli zpomal dýchej lásku
v pramínku vlasů smotanou
dotkni se rtů kam si jí líbal
jen vzpomínky ti zůstanou


dokaž že nejde zapomenout
nikdy a navždy srdce plň
něhou a citem co se srkývá
v obětí touhy slib svůj splň

to co je pryč už vrátit možné není
jen temná šmouha v pozadí
přesto jsou obrysy čisté a zřetelné
závojem svým tě pohladí
Autor poeta, 13.05.2012
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Ceena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí