Prostitutka

Prostitutka

Anotace: ...

U silnice jen tak stála,
mávaje kabelkou sváděla,
za pět stovek se na mně smála
a dala mi do těla.

Konečně jak muž se cítím,
i s vybílenou šrajtoflí,
otec v ruce se svým pitím,
hází po mně pantoflí.

Prý nejsem hoden jeho jména,
když děvku si kupuju,
holt víš otče, to je změna,
za hrozné mládí děkuju.
Autor honnnzik, 09.01.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ježiš to není o mně, to byl jen takovej nápad

09.01.2007 18:33:00 | honnnzik

hrozné mládí.. =o( bude lépe..

09.01.2007 15:29:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí