Ráchel

Ráchel

Anotace: Anděl....

její pohled
jako tisíce nožů
neupřímná bodá
tě do srdce
a ty
se nemůžeš nabažit
její bolesti
je tvá stejně jako její
cítíš ji
v těle
tvá mysl chycená
do jejich pavučin
/zla/
co zmírá
v krajině andělů
ten ďábel
krása
ta klame
jen otevři
srdce
je vše
prázdnota
láska
štěstí
radost
beznaděj
je to *anděl
smrti*
Ó, nádherná Ráchel
Autor amores peros, 15.05.2012
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí