Pro vás žít budu

Pro vás žít budu

Anotace: Tahle doba nemá obdoby, nemám klidu na duši, ať se nikdo nezlobí, že takhke skončím...

Tahle doba nemá obdoby
nemám klidu na duši
ať se nikdo nezlobí
že takhke skončím
bych netušil.

nemám klidné spaní
ze dne i noci mám strach
co ublíží mi a raní
bože, já jsem jen vrah.

Dětský smích já zabil
nesmíte se kvůli mně trápit
I když já kufry sbalil
vás, děti, nechci ztratit.
Autor Barci, 15.05.2012
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Květka Š., VE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí