Vypláču

Vypláču

Anotace: Tak jsem se po dlouhé době vrátila...a hned se smutným dílkem. (napsáno 26.4.2012)

Vypláču všechny ty krvavé slzy
a v nich svou slabost
schovám se za tenký závoj
spálím všechno co mě mrzí
rozdupu na kousky svou hrdost.

Až se příště ráno probudím
třeba v zrcadle najdu svý starý já
až se příště probudím
nad útesem budu stát
a všechny krvavé slzy
zřítí se se mnou.

Člověk se vzdává
lehčeji než aby bojoval
a stále zklamává
ty které miloval.

Vypláču všechnu svou sebelítost
utrhám hlavičky plyšových zvířátek
zamknu se před světem ve svém stínu
jen sama ve společnosti výčitek.

Tak mi bude líp
již nikomu neublížím
nezraním ty, co mi věřili.
Jen sobě křídla spálím
však na to zapomene se za chvíli.

Vypláču všechny krvavé slzy
a až se vypaří
ztratím se i já
spolu s popelem
hozeným do větru
zapomnění.
Autor mauvais-ange, 16.05.2012
Přečteno 458x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Iwetta, Gudula, Samantha Graham, Romeo3769
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych ráda spálila vše- co mě mrzí, však na to jsem měla myslet dříve, než brzy... :(

19.05.2012 21:18:55 | Iwetta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí